Søger du hjælp til

Nybygning, tilbygning eller renovation?

ClockCreated with Sketch.

Døgnåbent

Sandgreen ApS har døgnåbent derfor kan du også nemt bruge os hvis en akut situation skulle opstå alle tidspunkter på døgnet

ManCreated with Sketch.

Erfarne håndværkere

Håndværkere med erfaring indenfor forskellige fagområde, du kan derfor spørge os til råds hvis du skal bruge vejledning

Star1Created with Sketch.

Gode referencer

Sandgreen ApS´s tidligere kunder er glade for det de har fået udført af os, spørg om du ønsker flere referencer af tidligere udført arbejde.

Vores erfaring til din fordel

Erfaring

At stå over for et byggeprojekt kan være en stor mundfuld for mange. Hos Sandgreen ApS har vi mange års erfaring inden for murerbranchen, og kan løse mange forskellige opgaver.

Vi rådgiver gerne i beslutningsprocessen, der sikrer, at du kommer godt i gang med byggeprojektet. Vi ved, hvad der er værd at vide om tilbygninger, nybyggeri, renovering af murværk og facader og ombygning af badeværelser.

Ring til Sandgreen ApS og få en autoriseret håndværker til at stå for byggeprojektet. Så er du sikret professionelt og energivenligt tømrer og -murerarbejde. Kontakt os og få en snak med os om hvilken løsning, der er den rigtige for dig, og som passer bedst til i din bolig.

architecture-brick-brick-wall-220680

Bredt udbud af håndværkerydelser

Vi udfører

Tilbygninger

Garage, altan, udvigning af f.eks bolig, værksted eller stald.

Nybygning

Sommer eller -fritidhuse, nyt hus, garage, køkken, badeværelse, værksted eller kontor.

Renovering

Gammelt bliver til nyt, istandsættelse af lejligheder, huse eller andre bygninger.

Når der skal bygges til

Tilbygning og Tagetage

I dag er det muligt at udvide med en tagetage, selv om taghældningen er lille eller taget er fladt. En udestue er den billige og hyggelige måde at opnå flere kvadratmeter på. Men uanset hvad dine ønsker måtte være, skræddersyr vi en løsning til jeres hus i samarbejde med arkitekter og ingeniører.
Kontakt os for en rådgivende samtale og et uforpligtende tilbud. En tilbygning kan på elegant vis integreres med den eksisterende bolig. Vi tilbyder en totalløsning lige fra projektering til opførelse.

Når der skal bygges nyt

Nybygning, træ, priser & garanti

De forskellige træsorter har forskellige egenskaber. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket træ man vælger til byggeriet. Her kan I nyde godt af vores faglige kompetencer i rådgivningsfasen, så I i sidste ende står med et færdigt resultat, som holder år efter år.
Kontakt Sandgreen ApS for at høre mere om nybyggeri i træ, priser og garantier.

Vi har mange års erfaring med en lang række byggeprojekter i træ – fra haveskuret over carporten til det helt nye hus. Alt sammen opført i de smukkeste materialer, som naturen kan byde på.